Sistem pengurusan pakej haji dan umrah / Hani Bahiyah Bahari

Hani Bahiyah , Bahari (2003) Sistem pengurusan pakej haji dan umrah / Hani Bahiyah Bahari. Undergraduates thesis, University of Malaya.

[img]
Preview
PDF (Academic Exercise (Bachelor's Degree )
Download (9Mb) | Preview

  Abstract

  Kemajuan Teknologi Maklumat hari ini semnkin berkembang di setiap organisasi berlandaskan komputer mahupun tidak. Malahan kita lihat, banyak syarikat menggunakan komputer bagi memudahkan kerja-kerja mereka. Dalam Pengurusan Pejabat, komputer memainkan peranan penting bagi memudahkan kerja-kerja penyimpanan dan capaian kembali maklumat. Oleh kerana itu, dalam pengurusan pakej-pakej seperti pakej haji dan umrah, satu sistem perlu diperkenalkan untuk melicinkan urusan yang dijalankan. Sistem Pengurusan Pakej haji dan Umrah yang dibangunkan ini diharapknn agar dapat digunakan dengan wajnrnya agar matlamat sistem boleh dicapai. Semoga sistem ini memberi manfaat dan boleh dijadikan sebagai altenatif bagi organisnsi yang memerlukannya.

  Item Type: Thesis ( Undergraduates)
  Additional Information: Academic Exercise (Bachelor’s Degree) – Faculty of Computer Science & Information Technology, University of Malaya, 2002/2003.
  Uncontrolled Keywords: Sistem pengurusan pakej haji dan umrah; Organisnsi; Komputer; Pangkalan data; Bahasa pengaturcaraan
  Subjects: Q Science > QA Mathematics > QA75 Electronic computers. Computer science
  Divisions: Faculty of Computer Science & Information Technology
  Depositing User: Mr Mohd Safri Tahir
  Date Deposited: 28 Feb 2020 01:58
  Last Modified: 28 Feb 2020 01:58
  URI: http://studentsrepo.um.edu.my/id/eprint/10346

  Actions (For repository staff only : Login required)

  View Item