Tutorial atas talian (OTL) / Ahmed Faizzuddin Mohd Imam

Ahmed Faizzuddin, Mohd Imam (2003) Tutorial atas talian (OTL) / Ahmed Faizzuddin Mohd Imam. Undergraduates thesis, University of Malaya.

[img]
Preview
PDF (Academic Exercise (Bachelor’s Degree)
Download (33Mb) | Preview

  Abstract

  Bagi memenuhi keperluan Projek llmiah Tahap Akhir 1 dan 2 saya telah memilih Tutorial Atas Talian (OLT) FSKTM UM sebagai tajuk bagi projck tersebut. Saya telah mula menyiapkan projek ini dari 4 Mac 2003 hingga 20 Ogos 2003, 16 minggu secara keseluruhannya Sepanjang tempoh itu, laporan menyeluruh berkaitan dengan sistem OLT telah dihasilkan untuk dihantar kepada pensyarah dalam masa beberapa minggu. Laporan ini akan menerangkan latar belakang dan fungsi sistem yang akan dibina bersama metodologi yang digunakan. Projek ini dapat menghubungkan tiga komponen atau modul yang utama yang bertindak sebagai pihak yang dapat menentukan proses penyelenggaran sistem yang efisyen. Pentadbir sistem ini adalah pihak yang paling penting kerana ia memegang keseluruhan sistem dan menjadi tanggungjawabnya untuk mengemaskini maklumat sekiranya diminta oleh pihak pentadbiran FSKTM. Akhir sekali laporan berkaitan dengan sistem ini dapat meningkatan pengetahuan dan pengalaman yang pastinya berguna di dalam persekitaran pembangunan yang melibatkan teknologi komputer serta persekitaraan pengaturcaraan.

  Item Type: Thesis ( Undergraduates)
  Additional Information: Academic Exercise (Bachelor’s Degree) – Faculty of Computer Science & Information Technology, University of Malaya, 2002/2003.
  Uncontrolled Keywords: Tutorial; Atas talian; Sistem OLT
  Subjects: Q Science > QA Mathematics > QA75 Electronic computers. Computer science
  Q Science > QA Mathematics > QA76 Computer software
  Divisions: Faculty of Computer Science & Information Technology
  Depositing User: Mr Mohd Zaimi Izwan Kamarunsaman
  Date Deposited: 15 May 2020 02:09
  Last Modified: 15 May 2020 02:09
  URI: http://studentsrepo.um.edu.my/id/eprint/10388

  Actions (For repository staff only : Login required)

  View Item