Sistem pembelian kereta baru dalam talian / Muhammad Hanif Jaafar

Muhammad Hanif , Jaafar (2001) Sistem pembelian kereta baru dalam talian / Muhammad Hanif Jaafar. Undergraduates thesis, University of Malaya.

[img]
Preview
PDF (Academic Exercise (Bachelor's Degree )
Download (14Mb) | Preview

  Abstract

  Latihan ilmiah merupakan salah satu kursus wajib yang mesti diambil bagi memenuhi keperluan pengijazahan dalam pengajian Sarjana Muda Sains Komputer Universiti Malaya. Bagi memenuhi tujuan ini, saya telah memilih tajuk sistem pembelian kereta baru sebagai tajuk tesis dan penyelia ialah En. Mustaffa Kamal b. Mohd Nor. Dalam membangunakan sesuatu sistem, cadangan projek diperlukan bagi menjelaskan kefahaman pelajar terhadap sistem yang akan dibangunkan. Dalam cadangan projek ini saya akan menerangkan secara ringkas tentang sistem yang akan dibangunkan, bagaimana sistem akan dibangunkan, objektif pembangunan sistem, apakah kelemahan dan kebaikan sistem yang akan dibangunkan, siapakah pengguna-pengguna sistem, peralatan-peralatan yang digunakan dalam pembangunan sistem, kaedah-kaedah dan perancangan-perancangan serta persediaan-persediaan bagi membangunkan sistem. Beberapa contoh yang berkaitan dengan sistem yang akan dibangunkan juga akan dikaji bagi tujuan perbandingan. Apa yang diharapkan adalah agar cadangan ini dapat memberikan gambaran yang jelas terhadap bagaimana saya akan menjayakan pembangunan sistem ini.

  Item Type: Thesis ( Undergraduates)
  Additional Information: Academic Exercise (Bachelor’s Degree) – Faculty of Computer Science & Information Technology, University of Malaya, 2000/2001.
  Uncontrolled Keywords: Sistem pembelian kereta; Kod aplikasi UNIX; Web korporat; Transaksi atas talian; Perniagaan atas talian
  Subjects: Q Science > QA Mathematics > QA75 Electronic computers. Computer science
  Divisions: Faculty of Computer Science & Information Technology
  Depositing User: Mr Mohd Safri Tahir
  Date Deposited: 24 Sep 2019 03:49
  Last Modified: 24 Sep 2019 03:49
  URI: http://studentsrepo.um.edu.my/id/eprint/10513

  Actions (For repository staff only : Login required)

  View Item