Items where Author is "Anonymous, -"

Up a level
Export as [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 6.

Thesis

Anonymous, - (1983) Chinese informal sector: An exploratory study on pasar malam in Kuala Lumpur. Undergraduates thesis, Universiti Malaya.

Anonymous, - (1983) Kampung Parit Bilal: Satu kes study terhadap corak pemilikan tanah dan kaitannya dengan stratifikasi dan leadership. Undergraduates thesis, Universiti Malaya.

Anonymous, - (1982) Mukim Air Baloi: Pola-pola pemilikan tanah dan implikasi sosio-ekonomi. Undergraduates thesis, Universiti Malaya.

Anonymous, - (1982) Peranan dan sumbangan agensi dan jabatan kerajaan di dalam pembangunan sosio-ekonomi masyarakat luar bandar: Penumpuan di buat ke atas RISDA dan Jabatan Haiwan (satu kajian kes di Kampong Ajai, Raub, Pahang). Undergraduates thesis, Universiti Malaya.

Anonymous, - (1982) A general study of drug abuse and rehabilitation at Pusat Pemulihan Dadah, Tampoi, Johor Bahru, Johor. Undergraduates thesis, Universiti Malaya.

Anonymous , - (1981) Kemiskinan di kalangan petani Kadazan: Satu kajian kes di Kampung Sunsuron, Tambunan, Sabah. Undergraduates thesis, Universiti Malaya.

This list was generated on Wed May 18 18:30:39 2022 MYT.